Fortnite místa pro výzvu „Pop 10 Golden Balloons“

Jedna z nejasnějších výzev pro 9. týden 7. sezóny Fortnite Battle Royale žádá hráče, aby vyskočili 10 zlatých balónků, které najdete po mapě.


The Výzvy 9. týdne, 7. sezóna byla spuštěna ve 14:00 GMT (09:00 EST, 06:00 PST) a slibují, že si budou hráči škrábat hlavy s úkoly od časových zkoušek ve Stormwingu po tanec na sluneční hodiny !

za jaký tým racek hraje

Další výzva, která vás pravděpodobně přiměje přemýšlet, je „pop 10 Golden Ballon“ - ne proto, že pokyny jsou obtížné, ale proto, že nemáte tušení, kde je najdete!

jak emulovat v gta 5

Naštěstí pro vás procházíme internet a běháme po mapě Fortnite od té doby, co jsme slyšeli o této výzvě, a sestavili jsme mapu všech dosud známých umístění Zlatého balónu:

Zlaté balónky najdete po celé mapě.

I když je velká šance, že stále existuje více lokací Zlatého balónu, které jsme zmeškali, mapa by vám měla poskytnout více než dost možností k dokončení výzvy a vyskakování 10 plovoucích předmětů.


Chcete-li vystřelit balón, jednoduše ho musíte zastřelit nebo zasáhnout něčím, díky čemu bude bouchnout! Tak jednoduché.

přátelství asmongolda a robyna končí
  • Přečtěte si více: Jak splnit výzvy Marshmello Fortnite Showtime

Plánování trasy předem by vám také mělo dát příležitost vystřelit více balónů v jednom zápase, ale na tuto výzvu není žádný čas ani limit zápasu, takže si můžete dát čas, pokud chcete.


Jakmile dokončíte všech sedm standardních výzev pro 9. týden sezóny 7, odemknete obrazovku načítání výzev pro Sněžení z 9. týdne. Zde je návod, jak najít tajnou Fortnite Battle Star pro 9. týden výzvy Snowfall je.